Hľadať akcie

TicketLIVE na sociálnych sieťach

TicketLIVE na sociálnych sieťach

Majte TicketLIVE stále na očiach! Je nám jasné, že nie každý ma denne čas prechádzať svoje ubľúbené weby, preto vieme, ako sú v dnešnej dobe sociálne siete dôležité. Väčšina ľudí ich má zapnuté každý deň a vďaka tomu má prehľad o aktuálnom dianí.

 

 

V dnešnej dobe je internet najrôznejšími sieťami doslova zaplavený. Takmer každú chvíľu vznikne nejaká nová a po pár mesiacoch ich sláva vyhasne. My sme sa rozhodli, že sa budeme venovať štyrom najrozšírenejším a najpopulárnejším. Pokiaľ vám pojmy Facebook, Instagram, Twitter či Youtube niečo hovoria, tak rozhodne zbystrite. 

Na Facebooku je dnes už skoro každý. Pre mnohých sa táto sieť stala synonymom pre internet. Preto sme vôbec neváhali a chceme vám prinášať informácie aj na tej úplne najnavštevovanejšej sieti. Veľmi sa nám páčia možnosti, ktoré je možné využiť - či už sa jedná o samotný text, celé albumy fotiek alebo aj možnosť zdieľania videí či hudby, tak veríme, že si to svoje nájde úplne každý. Táto sieť nás baví a veríme, že vás bude tiež. 

 

 

Instagram je z nášho pohľadu taká odpočinková sieť, kde si užívateľ prehliadne fotky večer vo voľnej chvíli. Môžete sa pozrieť, čo cez deň robili vaši priatelia, obľúbení herci, muzikanti alebo aké novinky v jedálničku plánuje vaša obľúbená reštaurácia. Môžete však sledovať aj dianie okolo TicketLIVE. Nájdete tu fotografie z koncertov, športových podujatí či zo zákulisia našich účinkujúcich. Často tu nájdete exkluzívny obsah, ktorý nikde nenájdete.

 

 

 

Pokiaľ je pre niekoho Facebook synonymum pre internet či sociálne siete, tak pre mnohých znamená Youtube to isté, ako pojem internetové video. Chcete sledovať reporty z akcií? Video-pozvánky? Rozhovory s účinkujúcimi aj účastníkmi? Chcete vidieť zábery z miest, kam sa mnoho účastníkov vôbec nedostane? Potom sledujte TicketLIVE Youtube kanál.

 

 

Follow nám môžete dať aj na Twitteri. Áno, to je tá sieť, kde nenarazíte na príliš mnoho obrázkov ani videí, ale uvidíte tu focus na zdelenie. Znakové obmedzenie totiž núti vložiť len to najdôležitejšie. Žiadne kudrlinky, žiadna omáčka. Vtesnať príspevok do 140 znakov je niekedy poriadna výzva, ale zároveň i ohromná zábava. 

 

Sociálne siete nie sú všetko. Chceme sa o vás starať aj v našom Gold Clube. Registrovať sa môže úplne každý zadarmo a na pár klikov. Čo za výhody získate? Okrem rýchlejšieho a pohodlnejšieho nákupu, budete vedieť o událostiach ako prví, budete mať prístup ku všetkým súťažiam, možnosť získať voľné vstupenky či merchandise v bonusovom programe. Určite stojí za zmienku aj meet & greet a V.I.P. vstupenky.

Ďalšie informácie o Gold Clube a možnosť registrácie nájdete tu