Hľadať akcie

The Snuff podpisujú kontrakt so svetoznámym manažérom

The Snuff podpisujú kontrakt so svetoznámym manažérom

"Po 30 rokoch v showbiznise si myslím, že som opäť narazil na obrovský talent. Budem rád, keď sa mi podarí zúročiť roky práce s Guns N' Roses a pomôžem týmto chlapcom v hudobnom svete, táto kapela patrí na veľké pódia.", hovorí manažér Doug Goldstein

 

A kto že je vlastne Doug Goldstein? Manažér, ktorý za svoju kariéru spolupracoval okrem Guns N' Roses tiež s Xzibitom, Anthrax a ďalšími. Teraz sa venuje bývalému členovi legendárnej skupiny Van Halen, Mitchi Melloyovi.

 

 

The Snuff, modern rocková pražská kapela, si vyskúšala, aké je to vystupovať po boku velikána, akým Mitch bezpochyby je, na turné po Škandinávii, kedy navštívili Oslo, Štockholm a tiež Kodaň.

Toto však nie je jediný úspech, v poslednom roku sa kapela objavila aj v rámci festivalu Woodstock, ktorého návštevnosť sa blíži k miliónu ľudí. Na hlavnom pódiu sa vystriedali s kapelami ako napríklad Apocalyptica, Molotov či Circle.

 

 

Mladíci z kapely si spoluprácu s Dougom pochvaľujú a veria v úspechy. Po obdržaní pozvánky na tlačovú konferenciu The Snuff a Mitche Malloye, sme tušili, že sa chystá niečo veľké. Teraz už ale vieme, že sa máme skutočne na čo tešiť. Medzi ďalšími zastávkami môžeme tiež počítať s Gréckom, Portugalskom, Španielskom či Nemeckom.

 

zdroj fotografií: musicmap.tv