Hľadať akcie

Nenechaj si v roku 2020 ujsť tieto hudobné akcie!

Nenechaj si v roku 2020 ujsť tieto hudobné akcie!

Rok 2020 je už v plnom prúde a s ním aj koncerty, ktoré stoja za to! Prinášame ti výber najlepších akcií, na ktoré sa môžeš v tomto roku tešiť.

 

V marci vypukne naozajstné metalové šialenstvo! Výber nebude jednoduchý, keďže obe skupiny rozprúdia krv v žilách v rovnaký deň, a to 6. marca. Bratislavská Eurovia Aréna ti dodá poriadnu dávku metalovej muziky, o ktorú sa postarajú PAPA ROACH. Slovenským divákom sa prvýkrát predstavili v roku 2018 a už sa vracajú naspäť. V rámci turné si ako posilu prizvali čoraz populárnejších HOLLYWOOD UNDEAD. Ak si ich vlani nestihol, nepremeškaj to znova!

Ďalšia kapela je legendou talianskeho symfonického metalu, RHAPSODY OF FIRE, a tá to zase poriadne rozvíri priestormi Domu kultúry vo Zvolene. Vo svojich skladbách využívajú prvky klasickej i filmovej hudby a na scéne sú už od roku 1993. Priprav sa na veľkú dávku energie, ktorá ťa nenechá stáť na jednom mieste.

Skvelá správa! Americká skupina LIMP BIZKIT sa vracia na Slovensko! Po beznádejne vypredanom minuloročnom koncerte mieria 3. augusta do bratislavskej Eurovia Arény. Prisľubujú neskutočnú show, akú ste ešte nevideli, a k tomu výbornú predkapelu STATIC-X. Tam nesmieš chýbať!

Z trochu iného súdka je mladý český raper pochádzajúci z Kazachstanu, VIKTOR SHEEN, ktorý v roku 2019 vydal svoj v poradí ôsmy album s názvom Černobílej svět a vyráža na turné s rovnomenným názvom. U nás sa predstaví 13. marca 2020 v Bratislave a 27. marca 2020 v Košiciach.

Aj máj, pomenovaný ako mesiac lásky, privíta skupinu s tvrdším hudobným štýlom. Americký KORN je považovaný za priekopnícku kapelu v štýle nu-metalu, svojich fanúšikov tešia už od roku 1993 a na konte majú 12 albumov. Už teraz je jasné, že 31. máj 2020 prinesie v AXA Aréne NTC v Bratislave opäť jednu z najhlučnejších koncertných show. 

Obľúbená slovenská skupina pochádzajúca z Prešova, IMT SMILE, nezaháľa ani v novom roku a hneď má naplánovaných niekoľko koncertov. Na jednom pódiu si zahrá s kapelou CHINASKI, ktorá sa teší veľkej obľube nielen v rodnom Česku, ale i u nás. Obe kapely okrem dlhoročného priateľstva spájajú aj spoločné hity, ktoré si môžeš vypočuť 6. mája v Nitre, 7. mája v Žiline, 14. mája v Prievidzi a 15. mája v Poprade

V júni sa môžeš tešiť na legendu balkánskej hudby, GORANA BREGOVIĆA. V rámci svetového turné zavíta aj k nám, konkrétne do bratislavskej Eurovia Arény, a to 3. júna. Zaspievať si môžeš skladby z aktuálneho albumu Three Letters From Sarajevo, ale samozrejme aj všetky obľúbené svetoznáme hity ako Kalashnikov, Gas Gas či Mesećina. 

PEZINSKÝ ZÁMOK ŠIMÁK ti počas štyroch mesiacov ponúkne skvelé hudobné ikony slovenskej i českej scény. Koncerty budú situované v prekrásnom priestore hradného nádvoria pod holým nebom, čo im dodá tú správnu letnú atmosféru. Kto ti spríjemní večer?

K letu neodmysliteľne patria hudobné festivaly a jedným z nich je aj CIBULA FEST. Počas troch dní 16.–18. júla sa letisko v Holíči premení na multižánrovú oázu plnú skvelých slovenských i českých interpretov. Nebude chýbať Čechomor, Kollárovci, Mirai, Vašo Patejdl, Helenine oči a mnohí ďalší. 

Tak čo, inšpirovali sme ťa aspoň trocha pri výbere toho správneho koncertu? Veríme, že áno, a že si rok 2020 užijeme spoločne naplno! Mrkni aj na ostatné akcie na TicketLIVE, aby ti nič neuniklo.