Hľadať akcie

Detská hrdinka Bambuľka sa vracia späť v podobe muzikálu!

Detská hrdinka Bambuľka sa vracia späť v podobe muzikálu!

Legendárnu Bambuľku a deda Jozefa Vám určite nemusíme predstavovať. Rodinný 30-dielny televízny seriál z roku 1982 pozná snáď každý z vás. V marci 2018 tvorcovia pripravujú hneď 5 jedinečných predstavení!

 

Na jeseň 2017 sa podujali tvorcovia zorganizovať niekoľko castingov po Slovensku, s cieľom nájsť novú BAMBUĽKU DEDA JOZEFA, ktorých neskôr predstavia verejnosti a novinárom ako hlavných hrdinov pripravovaného muzikálu. Castingy budú mať svoju vlastnú podpornú reklamnú kampaň. Premiéra muzikálu je naplánovaná na marec 2018 v Bratislave, kde sa odohrá niekoľko predstavení a následne sa protagonisti presunú do rôznych miest Slovenska. 

Bambuľka je najznámejšou detskou hrdinkou, ktorá už takmer 30 rokov baví všetky generácie svojimi príhodami a milými piesňami. Mnohé z nich sa stali legendárnymi hitmi. Muzikál na príhodách zábavne a zároveň poučne vysvetlí deťom, ako sa v danej situácii správne správať.

Nenechajte si ujsť premiéru tohto očakávaného muzikálu, ktorý sa koná 16. Marca 2018 a zakúpte si v TicketLIVE vstupenky včas. Ak by ste ju predsa premeškali, nezúfajte, pripravené sú ešte ďalšie 4 predstavenia!

Vráťte sa do detských čias a zaspomínajte si spolu s Bambuľkou!