Hľadať akcie

Čo si na jeseň nesmiete nechať újsť!

Čo si na jeseň nesmiete nechať újsť!

Školské lavice sa pomaly zaplnili študentmi a rovnako tak aj náš jesenný program. Nepremeškaj ani jeden koncert. Jeseň bude totižto plná hudby a zábavy.

 

Už v prvej polovičke septembra sa môžete tešiť na akustický recitál plný pohody Petra Bende a Bohouša Josefa. Dva jedinečné hlasy, dvaja muzikanti a program, ktorý pohladí, nadchne, zamrazí aj rozosmeje.

 

Hneď začiatkom októbra vystúpi vo veľkých halách Karel Gott v Pardubiciach a Ostrave. Doprovodia ho BOOM!BAND Jiřího Dvořáka a priatelia Ilona Csáková, Petr Kolář, Monika Absolonová a Dasha.

 

18.10. to bude žiť v Bratislave na koncerte Stu Larsena. Kočovný hudobník predstaví skladby z jeho nového albumu Resolute. Ako hosťa si Stu privezie český objav Thoma Artwaya.

 

Koncom októbra rozbehne show po celej Českej republike kapela Chinaski, a to so svojim desiatym albumom Není nám do pláče. Nahrávka, ktorá vzniká v niekoľkých štúdiách na rôznych miestach sveta, predznamenal singl Není nám do pláče.

 

Najznámejšia česká kapela Lucie vydá po šestnástich rokoch nový radový album EVOLUCIE. Vydanie je naplánované na jar 2018, ale na turné sa môžete tešiť už v polovičke novembra tohto roku. Legendárne vystúpenie zažijete aj v Třebíči, kde Kabát chystá pekelnú show, a to 18.novembra.

 

Marek Ztracený si bude v novembri v pražskom Forum Karlíne plniť sny. Koncert "10 let od Ztrácíš" je poďakovaním svojím fanúšikom, ktorí ho na jeho ceste doprevádzajú.

 

A na záver ešte spomenieme koncerty Veteránov studenej vojny, ktorí odohrajú koncerty v Bratislave a v sedemnástich českých mestách. Príď na koncert a neprestávaj bojovať!

 

Ponuka je určite široká, tak neotáľaj a nakúp lístky, čím skôr!