Hľadať akcie

Chinaski vydávajú novú dosku a vyrážajú na turné!

Chinaski vydávajú novú dosku a vyrážajú na turné!

Dva a pol roka môže byť poriadne dlhá doba, svoje o tom vedia aj fanúšikovia skupiny Chinaski. Od vydania poslednej dosky Rockfield, ktorá vyšla v októbri 2014, čakali tí najvernejší na novú nálož hitov. A dočkajú sa skoro ... :)

 

Šesťčlenná skupina, v čele s Michalom Malátným, chystá už desiaty album, ktorý vyjde začiatkom mája a už teraz sa dá tušiť, že bude super. Aby aj nie, skúsenosti skupiny sú obrovské a naviac ukazujú, že i po tak dlhej kariére zo seba na každej ďalšej doske dokážu vymačknúť niečo naviac a stále vedia zaujať novou a originálnou tvorbou. O albume Není nám do pláče si môžete prečítať niekoľko riadkov na www.chinaski.cz a vlastne sa v nich dozviete aj to najdôležitejšie. „Bude to veľké a bude to dobré!"

Nevieme prečo, ale aj toto krátke vyjadrenie nám dáva pocit, že Chinaski svojej doske veľmi verí. A pokiaľ jej verí samotná skupina, tak to proste veľké a dobré bude :)

Chinaski naviac nenechali nič náhode a na albume sa skutočne dosť nadreli. Natáčanie trvalo cez rok, cestovali cez celý svet, aby mohli nahrávať v tých najlepších podmienkach a s tými najlepšími ľuďmi v obore. Ktorá česká kapela sa môže pochváliť tým, že svoju dosku dávala dokopy vo Veľkej Británii, Spojených Štátoch a Austrálii? Dávajú si záležať na každom detaile, čo sa im už veľakrát v minulosti vyplatilo a práve preto kapela slávila úspechy s každou vydanou doskou. 

Nám sa ale páči presah dosky. Ona to vlastne nebude len doska. Je to niečo viac, niečo pre ľudí. Není nám do plače motivuje ľudí byť šťastnými, užívať si a šíriť pozitívnu energiu okolo seba. Vznikla tak galéria #neninamdoplace, ktorej môžete byť súčasťou aj vy. Použitím hashtagu na Instagrame sa váš príspevok zobrazí priamo na stránkach Chinaski. A to sa vyplatí! :) 

#neninamdoplace #chinaski #konecnedomu #novadeska #gangvocal

Příspěvek sdílený Chinaski Official (@chinaskiband), 

Tip: A nás na Instagrame sledujete? ;)

A to najlepšie na koniec. Doska bude veľká a dobrá, to už vieme. Čaká nás ale ešte niečo väčšie a lepšie. Není nám do pláče tour 2017! 8 miest, 8 koncertov, 8 dôvodov k radosti. Všetci dobre vieme, že #nazivojetonajlepsie

Ostrava, Zlín, Hradec Králové, Brno, Jihlava, České Budějovice, Liberec a na záver aj Praha. Október - november. Čo viac dodať? Snáď len, že lístky zoženiete práve u nás! – viac informácií o termínoch a cenách vstupeniek

Pokiaľ sa vám nechce čakať až do októbra na živé vystúpenie, tak nie je nič jednoduchšie, než si urobiť radosť už teraz a predobjednať si album Není nám do pláče, ktorý zoženiete len u nás a naviac v špeciálnej limitovanej edícii.

Není nám do pláče,

Tím TicketLIVE