Hľadať akcie

Anna K. vydáva nový album a chystá tour

Anna K. vydáva nový album a chystá tour

Možno ste na vrchlabskú rodačku poslednú dobu narazili skôr v spojitosti s tanečnou televíznou súťažou a určite ste sa pýtali, ako to vyzerá s jej hudobnou kariérou. Máme pre vás samé dobré správy...

 

Zo speváčky samotnej poslednú dobu priamo vyžaruje pozitívna energia a aj ona sama sa v tomto zmysle rada vyjadruje. Prejavilo sa to i na výbere názvu pre jej nový album, ktorého vydanie je naplánované na február.

„Bude sa volať Světlo, pretože teraz mám obdobie konečne plné svetla a tak vám chcem z neho kúsok predať."

Rovnako ako speváčka, tak aj obal albumu žiari. Farebné prevedenie naznačuje, že sa môžeme tešiť na parádnu a rozmanitú hudbu, ktorú fanúšici vyhliadajú už 5 rokov. 

 

Albumom to však nekončí, Annu K. môžete vidieť aj live! Chystá totiž turné po celej Českej republike, kde navštívi niekoľko divadelných sálov spoločne so svojou šesťčlennou kapelou. 

Päťnásobná držiteľka ceny Anděl sa predstaví napríklad v pražskej Hybernii, kde očakávame skvelú atmosféru nielen vďaka hudobnej stránke, ale aj krásnym priestorom, ktoré zážitok ešte umocnia. Vstupenky na pražské vystúpenie sú už v predaji, viac o termíne a cenách vstupeniek sa dozviete tu.

Ďalšou zastávkou bude vystúpenie v Liberci, aj pre tento termín si už môžete vybrať svoje sedadlá.

Anna K. myslela aj na radosť po stromčekom. Uviedla totiž svoje darčekové poukazy, o ktoré sa strhol veľký záujem. Pýtate sa prečo? Odpoveď je jednoduchá - okrem toho, že sú graficky krásne spracované, tak obdržíte aj osobné venovanie od autorky a podpísané CD (prípadne aj LP). A čerešnička na záver? Doska vám dorazí ešte skôr, než sa objaví na pultoch obchodov!

 

Tiež už sa nemôžete dočkať? Myslíme si, že sa máme rozhodne na čo tešiť. 

Teraz už neostáva nič iné, než vám popriať krásny deň a príjemnú zábavu pri počúvaní a sledovaní najnovšieho videoklipu Vždycky se budeme znát.